Hayallerim, Delorean ve Sen: Emmy Ödülleri

20 Temmuz 2012

Emmy Ödülleri



Emmy'nin 2012 Primetime adayları açıklandı. 23 Eylül'deki törenin yıldızı Modern Family olacak gibi.  Modern Family geçen sene de en iyi komedi ödülünü almıştı. Ayrıca En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu kategorisinde de dizinin dört aktörünü görmek epey keyifli (Jay, Phil, Mitchell ve Cameron'u canlandıranlar). Modern Family'e bayılıyorum! 4. sezonu da merakla bekliyoruz.
Amy Poehler
Gene bayıldığım dizilerden Community ise sadece senaryo dalında adaylık alabilmiş kendine.
Parks and Recreation'a gelecek olursak, Amy Poehler'ın haklı iki adaylık kaptığını görüyoruz. Biri oyunculuğu diğeri ise yaratıcı yazarlığı için.Gönül isterdi ki, Parks and Rec en iyi komedi dizisi olarak da aday gösterilsin.
Michael C. Hall
Drama dalında ise güçlü rakipler var. Boardwalk Empire, Dowton Abbey -ki yakın zamanda bir arkadaşım tarafından öylesine şevkle önerildi ki bu diziyi izlemem, en kısa zamanda başlayacağım Dowton Abbey'i izlemeye-, Game of Thrones, Breaking Bad, Mad Men ve Homeland aday diziler. Bu kategori baya kapışmalı olacak gibi gözüküyor.
Drama serilerindeki en başarılı erkek aktör adaylarından, Dexter'ı canlandıran Michael C. Hall'a beslediğim sevgiden ötürü ödülün ona gitmesini istiyor bu gönül. 2002'de Six Feet Under'daki performansı ile, 2008-2011 arasında da Dexter ile ödüle aday olan Hall, Emmy'den eli hep boş döndü. Belki altıncısında şansı yaver gider.
Tüm aday listesini buradan pdf formatında görebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder