Hayallerim, Delorean ve Sen: Avokado II

26 Nisan 2013

Avokado II

Şimdi bir Avokado zamanıdır.

Avokado 1: Bulut Atlası adlı güzel romanın film uyarlaması Bulut Atlası (2012) tarafımdan hiç sevilemedi. Filmin hikâyesinin –ki o hikâye birçok alt hikâyeyi barındırıyor- bilindik işlenişine renk katsın diye ayarlanmış hissini veren kurgusundan, mesaja arka dursun diye aynı aktörleri bütün hikâyelerde kullanma kararının yarattığı makyaj felaketine birçok kusuru olan bir film Bulut Atlası. Kitap hakkında yazdım geçen gün, yazıyı okumak isterseniz tıklayın.

Avokado 2: Sadece tek bir sezonu olacağı söylenen Broadchurch için ikinci bir sezonun geleceği açıklandı. İngiltere’de oldukça ses getiren dizinin geçtiğimiz hafta ilk sezonun son bölümü yayınlandı. “Katil kim?” sorusuna yanıt getiren son bölüm twitter’da en çok konuşulanlar arasına girmiş. Broadchurch hakkındaki yazım için buraya tıklayın.

Avokado 3: Bilim kurguya hasret gönül biraz sakinleşir diye izledim Oblivion’ı. Maalesef Tom Cruise’un dünyayı bilmem-kaçıncı-kez kurtardığı film klişelerle ve sürprizsiz ilerliyor.

Avokado 4: Arrested Development Mayıs’ta bizlerle! 26 Mayıs’ta yeni bölümlerin hepsi arka arkaya yayınlanacak. Hepsini ardı ardına mı izlemeli? İzlemek ya da izlememek. Bütün sorun bu. Arrested Development hakkında okumak istersen buraya tıkla.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder