Hayallerim, Delorean ve Sen: BookSerf

21 Ocak 2015

BookSerf

Erbil ve Kerem'in kütüphanelerindeki kitapların mahzun duruşlarına kıyamayıp başlattıkları BookSerf bugün bir sürü kitabın paylaşıldığı, heyecanlandırıcı projelerin, toplantıların, okumaların gerçekleştirildiği, yeni insanlarla tanışılan yaratıcı bir platforma evrilmiş durumda. BookSerf'te sadece yabancı dilde kitaplar paylaşılıyor. Yabancı kitapların hem daha zor bulunuyor olması hem de daha pahalı oluşları bu seçimin en önemli nedenlerinden. Kerem ve Erbil ayrıca "Okuduğumuz Türkçe kitapları siteye yüklemiyoruz ki insanlar gidip kitapçılardan almaya devam etsinler. Türk yayıncılık sektörü ne kadar kâr ederse o kadar fazla genç çok da memnun olmadıkları ama daha iyi maaş aldıkları için devam ettikleri işlerde çalışmak yerine yazmanın en saf haliyle ilgilenebilir." diyerek BookSerf'in yabancı kitap paylaşımını açıklıyorlar. 

Peki sistem nasıl mı işliyor? Oldukça basit. BookSerf'in çevrimiçi kitaplığından bir kitap beğeniyorsunuz, sahibine samimi bir mesaj atıyorsunuz ve buluşma ayarlıyorsunuz. Kitabı iki hafta sonra geri vermek üzere ödünç alıp okumanın zevkini çıkarıyorsunuz. BookSerf'te benim gibi kitaplarınızı da paylaşabilirsiniz. Nasıl yapılacağını öğrenmek için buraya tıklayın.
Aşağıda BookSerf'te paylaştığım kitapları görebilirsiniz. BookSerf'in internet sitesindeki profilime ve paylaştığım kitaplar hakkında bilgilere ulaşmak için tıkla. Okumak istediğiniz bir kitap gördüyseniz bana yazın; buluşalım, tanışalım ve kitaplardan konuşalım.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BookSerf is a book sharing platform founded by Kerem and Erbil, who just couldn't stand their sad looking books on the shelves and had an epiphany one day. Why not share their books with the world and let them be read! Now their creation has evolved into a creative space, where books are read, discussed, new people are met and various events are held. 
As for the question of how the system works; it is pretty simple. You find a book you'd like to read on the online BookSerf library and send a warm message to it's sharer. You then arrange a date, meet and borrow the book to enjoy for 2 weeks. You can also share your books on BookSerf, like me! To see how, click here.
You can find the books I share below. See my profile on Bookserf and more information on the books I share here. If you see something you'd like to read, write to me! Let's meet, have a cup of coffee and talk about books.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder